Widerbergs Elektriska Aktiebolag

Skåne län

Information

Widerbergs Elektriska Aktiebolag är ett företag som finns i Simrishamn. I Widerbergs Elektriska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Widerberg, Bo-Inge Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Widerberg, Gunilla Agneta Cecilia som är född 1961 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Widerbergs Elektriska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Widerbergs Elektriska Aktiebolag på telefon 0414-14475.

Bolaget skall utföra elektriska installationer samt bedriva försäljning av el.material och hushållsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Widerbergs Elektriska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Widerbergs Elektriska Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Widerbergs Elektriska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Widerbergs Elektriska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Widerbergs Elektriska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Widerbergs Elektriska Aktiebolag har 556417-5734 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.