Intermercato AB

Skåne län

Information

Bolaget skall i de baltiska republikerna bedriva handel med kranar, redskap och utrustning för skogs- och gräventreprenad, utrustning för träbearbetning, sådade trävor, skogsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Intermercato AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Intermercato AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1991-03-06 så skapades Intermercato AB och verksamheten är har F-skattsedel Intermercato AB har haft det sedan 1994-01-01.

Intermercato AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556417-8811 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Intermercato AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Intermercato AB så går det att nå dem via telefon på 0414-20525 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Intermercato AB är Hildebrand, Anne-Charlotte som är född 1961 och har titeln VD, Hildebrand, Per Olle som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hildebrand, Anne-Charlotte som är född 1961 och har titeln Suppleant, Valtersson, Gustaf Daniel som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .