Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-05-16. Men sedan 1991-01-01 så har Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vallby, 276 56, Hammenhög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-520864.

Simrishamn arbetar för att bolag som Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva jordbruk med maskinuthyrning såsom jordbruksmaskiner, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Bo Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Kjell Alf Bertil som är född 1946 och har titeln Suppleant, Månsson, Kent Eve Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bo på Hemdala Jordbruks Aktiebolag är 556424-2633.