Sösthem Frukt Aktiebolag

Skåne län

Information

Sösthem Frukt Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Sösthem Frukt Aktiebolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sösthem Frukt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sösthem Frukt Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sösthem Frukt Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sösthem Frukt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mellby Dalen, 277 31, Kivik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9174391.

Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sösthem Frukt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sösthem Frukt Aktiebolag har idag 556427-4768 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Sösthem Frukt Aktiebolag

Bolaget skall bedriva produktion, förädling och försäljning av frukt, bär och grönsaker, äga och förvalta fastigheter och kapital, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sösthem Frukt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Bengt Anders Sebastian som är född 1961 och har titeln Likvidator, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .