Ingelstad Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Ingelstad Invest Aktiebolag är ett av många företag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Ingelstad Invest Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ingelstad Invest Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-08-06. Men sedan 1998-01-01 så har Ingelstad Invest Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Albov. 1, 273 50, Brösarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ingelstad Invest Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Simrishamn arbetar för att företag som Ingelstad Invest Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ingelstad Invest Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper, idka handel med konst och antikviteter, bedriva leasing med bilar och båtar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ingelstad Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ingelstad Invest Aktiebolag och det är följande personer, Cederberg, Anders Erik Ragnar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederberg, Astrid Ann-Christin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ingelstad Invest Aktiebolag är 556428-6259.