Kathrin Westerlundh Kreativa AB

Skåne län

Information

556429-7843 är organisationsnummer för bolaget Kathrin Westerlundh Kreativa AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kathrin Westerlundh Kreativa AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Kathrin Westerlundh Kreativa AB finns i.

Kathrin Westerlundh Kreativa AB har varit registrerat sedan 1991-08-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kathrin Westerlundh Kreativa AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Kathrin Westerlundh Kreativa AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kathrin Westerlundh Kreativa AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kathrin Westerlundh Kreativa AB så kan ni göra det på telefon genom 0414-24692 eller genom brev på följande adress:
Tångdala, 277 35, Kivik

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom företagsorganisation, information, utbildning, kommunikation, undervisning, antroposofisk verksamhet, psykoterapi, personlig utveckling, trädgårdsarrangemang, nätverksbyggande, bed & breakfast, vandrarhem, kiosk- och caféverksamhet, kurs- och konferensanläggning, försäljning av ekologiskt odlade produkter, böcker och skivor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kathrin Westerlundh Kreativa AB och det är Westerlundh, Nea Ann-Katrin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kiö, Bernt Göran Ronny som är född 1953 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,