Borrby El Aktiebolag

Skåne län

Information

Borrby El Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Borrby El Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Borrby El Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Borrby El Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-07-01. Men sedan 1992-01-01 så har Borrby El Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Köpmang. 30, 276 30, Borrby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Borrby El Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-521136.

Simrishamn arbetar för att bolag som Borrby El Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Borrby El Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva installationer av el ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Borrby El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Borrby El Aktiebolag och det är följande personer, Hansson, Eva Birgitta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Tore Egon som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lasson, Bengt Göran Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lasson, Eva Karin Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Borrby El Aktiebolag är 556450-5260.