Blomfisk Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fiske, blomsterhandel, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Blomfisk Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Blomfisk Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1992-09-03 så skapades Blomfisk Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Blomfisk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Blomfisk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556452-4022 är organisationsnummret för företaget som finns i Simrishamn.

Just nu är Blomfisk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Blomfisk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0414-10159 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Blomfisk Aktiebolag är Lundgren, Leif Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Sture Patrik Fredrik som är född 1979 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .