S.P.M. Skjutdörrar & Skyddsrum AB

Skåne län

Information

S.P.M. Skjutdörrar & Skyddsrum AB är ett företag som finns i Simrishamn. I S.P.M. Skjutdörrar & Skyddsrum AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Falkenberg, Lars-Erik Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nimrén, Lars Krister som är född 1965 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med S.P.M. Skjutdörrar & Skyddsrum AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå S.P.M. Skjutdörrar & Skyddsrum AB på telefon 0414-30560.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, försäljning av skyddsrumsutrustning samt import och försäljning av byggmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Idag är S.P.M. Skjutdörrar & Skyddsrum AB av bolagstypen Aktiebolag.

S.P.M. Skjutdörrar & Skyddsrum AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

S.P.M. Skjutdörrar & Skyddsrum AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och S.P.M. Skjutdörrar & Skyddsrum AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S.P.M. Skjutdörrar & Skyddsrum AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

S.P.M. Skjutdörrar & Skyddsrum AB har 556465-5115 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.