Bästekille Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

556474-9074 är organisationsnummer för bolaget Bästekille Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bästekille Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Bästekille Åkeri Aktiebolag finns i.

Bästekille Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-10-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bästekille Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Bästekille Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bästekille Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bästekille Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0414-72017 eller genom brev på följande adress:
Bästekille 1, 277 35, Kivik

Bolaget skall bedriva åkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bästekille Åkeri Aktiebolag och det är Andersson, Nils Jan Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Tage Henry som är född 1936 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor