Akrida Aktiebolag

Skåne län

Information

Akrida Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Akrida Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Akrida Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Akrida Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-02-14. Men sedan 1994-01-01 så har Akrida Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vallby Rävåkra 3850, 276 56, Hammenhög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Akrida Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-440265.

Simrishamn arbetar för att verksamheter som Akrida Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Akrida Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva hotell, bed and breakfast, restaurang, båtcharter, utbildning föreläsningar, grafisk produktion med förlagsverksamhet, konsulttjänster inom administration och därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för Akrida Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Akrida Aktiebolag och det är följande personer, Björkman, Göran Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson Nordlöf, Eva Cecilia Alina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Schyman, Gerd Gudrun Maria som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Skog, Bengt-Arne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordmark, Johan Arne Birger som är född 1959 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Akrida Aktiebolag är 556482-1071.