Skillinge Teater Aktiebolag

Skåne län

Information

Skillinge Teater Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Skillinge Teater Aktiebolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skillinge Teater Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skillinge Teater Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Skillinge Teater Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skillinge Teater Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Möllevångsg. 9, 276 60, Skillinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-30024.

Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skillinge Teater Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skillinge Teater Aktiebolag har idag 556487-6588 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skillinge Teater Aktiebolag

Bolagets verksamhet är produktion och arrangement, kurser och seminarier av teater och konst, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Skillinge Teater Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zell Strandberg, Pia Berit Katharina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Rutger som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, .