Nordisk Filateli Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet inom filatelibranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordisk Filateli Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Nordisk Filateli Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1994-08-09 så skapades Nordisk Filateli Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Nordisk Filateli Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nordisk Filateli Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556490-3655 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Nordisk Filateli Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nordisk Filateli Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0414-70230 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mathisen, Solveig -Persson, Hans Morten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordisk Filateli Aktiebolag är Persson, Hans Morten som är född 1948 och har titeln VD, Persson, Hans Morten som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjerhammer, Mats Olle Thorvald som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mathisen, Solveig som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .