Kiviks Express AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet med inrikting på flytt och budverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta aktier.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kiviks Express AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Kiviks Express AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1994-10-04 så skapades Kiviks Express AB och verksamheten är har F-skattsedel Kiviks Express AB har haft det sedan 1995-01-01.

Kiviks Express AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556495-7180 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Kiviks Express AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kiviks Express AB så går det att nå dem via telefon på 0414-414240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kiviks Express AB är Hansson, Klas Erland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Åsa Maria Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Molin, Gert Anders Ronny som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorNP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .