Artes Liberales AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Artes Liberales AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Artes Liberales AB är ett av dem. Statusen för Artes Liberales AB är att Bolaget är aktivt.

Artes Liberales AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Artes Liberales AB ska trivas.

Artes Liberales AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom historia och kultur, bokförlagsverksamhet samt underhållning såsom dans, musik, teater och film och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Artes Liberales AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14.

Idag är Artes Liberales AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Artes Liberales AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5120830.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Artes Liberales AB är Hermansson, Per Nils David som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Olof Niklas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Artes Liberales AB har 556505-6305 som sitt organisationsnummer.