LYMBAC Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

556506-4259 är organisationsnummer för företaget LYMBAC Trading Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LYMBAC Trading Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som LYMBAC Trading Aktiebolag finns i.

LYMBAC Trading Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-02-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LYMBAC Trading Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

LYMBAC Trading Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LYMBAC Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med LYMBAC Trading Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Ravlundav. 11, 277 36, Vitaby

Bolaget skall bedriva import och export av lädervaror, trävaror, textilier och livsmedel och förädling av desamma, samt utföra tjänster inom skogsbruk, transport och utbildning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LYMBAC Trading Aktiebolag och det är Persson, Karl Yngve Sixten som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bondesson, Eva Annika Helén som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bondesson, Per Magnus Werner som är född 1968 och har titeln Suppleant, Laks, Livia som är född 1952 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor