Vemmerlövsgården Aktiebolag

Skåne län

Information

Vemmerlövsgården Aktiebolag är ett bolag som finns i Simrishamn. I Vemmerlövsgården Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Rolf Sture Esbjörn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jakobsson, Johan Esbjörn som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Eva Monika som är född 1957 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vemmerlövsgården Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vemmerlövsgården Aktiebolag på telefon 0414-14166.

Bolaget ska bedriva entreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vemmerlövsgården Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vemmerlövsgården Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vemmerlövsgården Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Vemmerlövsgården Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vemmerlövsgården Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vemmerlövsgården Aktiebolag har 556507-1981 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.