frisks gula citroner AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel, kioskvaror, kvalitetskläder och golfutrustning, förvaltning av värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för frisks gula citroner AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är frisks gula citroner AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1995-02-06 så skapades frisks gula citroner AB och företaget är har F-skattsedel frisks gula citroner AB har haft det sedan 1995-01-01.

frisks gula citroner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556509-1450 är organisationsnummret för företaget som finns i Simrishamn.

Just nu är frisks gula citroner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med frisks gula citroner AB så går det att nå dem via telefon på 0414-12720 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom frisks gula citroner AB är Lundgren, Jens Ola Roland som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Eva Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Backenskiöld, Ulrika Ingeborg M som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .