Kivikshemmet AB

Skåne län

Information

Kivikshemmet AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Kivikshemmet AB finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kivikshemmet AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Kivikshemmet AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kivikshemmet AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Paradisg. 8, 281 33, Hässleholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0451-50070.

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kivikshemmet AB Privat, ej börsnoterat.

Kivikshemmet AB har idag 556511-1928 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kivikshemmet AB

Bolaget skall bedriva konvalecentvård och poliklinisk rehabiliteringsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Kivikshemmet AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nässberger, Sven Jan Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsell, Bengt Magnus som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .