Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB

Skåne län

Information

Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB är ett av många verksamheter som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-04-08. Men sedan 1996-01-01 så har Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lyckov. 5, 272 35, Simrishamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-16177.

Simrishamn arbetar för att verksamheter som Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet inom områdena textil, screen, offset och boktryck ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB och det är följande personer, Karlsson, Ulf Jörgen Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Eva Kerstin Carina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Simrishamnstryckaren, Jörgen Karlsson AB är 556512-0044.