Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-02-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där företaget finns i jobbar för att företag som Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag ska trivas.

Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Simrishamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med antikviteter, kuriosa, begagnade varor och ädelmetaller. Tillverkning av guld och silverföremål samt hattar. Renovering och lagning av guld och silverföremål samt möbler och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-10121.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag är Thulin, Lars Roland Vilhelm som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgström, Eva Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lindgren, Kerstin Linnea som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Kerstin Lindgren i Kalmar som är född och har titeln Revisor, .

Ädelmetall & Design Österlen Aktiebolag har 556528-7363 som sitt organisationsnummer.