Redovisningskonsult Jens Lundgren Aktiebolag

Skåne län

Information

556536-4782 är organisationsnummer för företaget Redovisningskonsult Jens Lundgren Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Redovisningskonsult Jens Lundgren Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Redovisningskonsult Jens Lundgren Aktiebolag finns i.

Redovisningskonsult Jens Lundgren Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-11-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Redovisningskonsult Jens Lundgren Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Redovisningskonsult Jens Lundgren Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Redovisningskonsult Jens Lundgren Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lundgren, Eva Kristina -Lundgren, Jens Ola Roland

Vill ni komma i kontakt med Redovisningskonsult Jens Lundgren Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0414-14760 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 11, 272 32, Simrishamn

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, värdepappers- förvaltning, utföra ekonomiska konsultationer samt att äga redovisningsbyråer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Redovisningskonsult Jens Lundgren Aktiebolag och det är Lundgren, Jens Ola Roland som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Eva Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Backenskiöld, Ulrika Ingeborg M som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,