Karlssons Rör & VVS i Skillinge Aktiebolag

Skåne län

Information

Karlssons Rör & VVS i Skillinge Aktiebolag är ett företag som finns i Simrishamn. I Karlssons Rör & VVS i Skillinge Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Åke Sven Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mona Eva-Britt som är född 1949 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karlssons Rör & VVS i Skillinge Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Karlssons Rör & VVS i Skillinge Aktiebolag på telefon 0414-30271.

Bolaget skall bedriva vvs installationer och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Karlssons Rör & VVS i Skillinge Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Karlssons Rör & VVS i Skillinge Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Karlssons Rör & VVS i Skillinge Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Karlssons Rör & VVS i Skillinge Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karlssons Rör & VVS i Skillinge Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Karlssons Rör & VVS i Skillinge Aktiebolag har 556539-6719 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.