Aviation Marketing Scandinavia AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aviation Marketing Scandinavia AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Simrishamn här finns det många olika Aktiebolag. Aviation Marketing Scandinavia AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Simrishamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aviation Marketing Scandinavia AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556539-8137.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0414-30810 alternativt besöka eller skicka post till Aviation Marketing Scandinavia AB på följande adress Hamng. 3, 276 60, Skillinge.

Aviation Marketing Scandinavia AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Aviation Marketing Scandinavia AB så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Leif Krister Bertil som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall marknadsföra flygtransporttjänster, representera flygbolag, försälja flygbiljetter samt idka därmed förenlig verksamhet.