Wegmann & Co AB

Skåne län

Information

Wegmann & Co AB är ett av många företag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Wegmann & Co AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wegmann & Co AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Wegmann & Co AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-04-24. Men sedan 1998-01-01 så har Wegmann & Co AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 23, 272 31, Simrishamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wegmann & Co AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-12760.

Simrishamn arbetar för att företag som Wegmann & Co AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wegmann & Co AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva företagsutveckling, företagsstruktureringar, idka handel med aktier och värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.Bolaget skall bedriva försäljning och installation av solfångare, solceller och all utrustning för uppvärmning, varmvattenproduktion samt elproduktion. Bolaget skall också driva en eller flera butiker som säljer varor såsom möbler, inredning, presenter samt tavelinramning.

Firmatecknare för Wegmann & Co AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wegmann & Co AB och det är följande personer, Wegmann, Anne-Merete som är född 1946 och har titeln VD, Wegmann, Anne-Merete som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Per Thomas som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahl, Victor Ditlev som är född 1984 och har titeln Suppleant, Persson, Eva Majvi Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wegmann & Co AB är 556541-8430.