P A Frukt AB

Skåne län

Information

P A Frukt AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där P A Frukt AB finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. P A Frukt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket P A Frukt AB har haft sedan 1998-01-01. P A Frukt AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till P A Frukt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Snickareg. 10 Ö, 272 97, Gärsnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6256835.

Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är P A Frukt AB Privat, ej börsnoterat.

P A Frukt AB har idag 556546-8518 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för P A Frukt AB

Bolaget skall idka fruktodling, gräv- och lastmaskinentreprenadverksamhet, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I P A Frukt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Bertil Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anita Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .