Fiskefartyget Courage af Skillinge AB

Skåne län

Information

Fiskefartyget Courage af Skillinge AB är ett bolag som finns i Simrishamn. I Fiskefartyget Courage af Skillinge AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderberg, Johnny Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Peter Anders Christian som är född 1969 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fiskefartyget Courage af Skillinge AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fiskefartyget Courage af Skillinge AB på telefon 070-9422371.

Bolaget skall bedriva fiskeriverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fiskefartyget Courage af Skillinge AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fiskefartyget Courage af Skillinge AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fiskefartyget Courage af Skillinge AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Fiskefartyget Courage af Skillinge AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fiskefartyget Courage af Skillinge AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Fiskefartyget Courage af Skillinge AB har 556547-6164 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.