Skillinge Kiosk & Mack AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Skillinge Kiosk & Mack AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Simrishamn här finns det många olika Aktiebolag. Skillinge Kiosk & Mack AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Simrishamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Skillinge Kiosk & Mack AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556561-1117.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0414-30284 alternativt besöka eller skicka post till Skillinge Kiosk & Mack AB på följande adress Kaptensg. 1, 276 60, Skillinge.

Skillinge Kiosk & Mack AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Skillinge Kiosk & Mack AB så sitter följande personer i styrelsen: , Knutsson Andersson, Kerstin Anita som är född 1956 och har titeln Suppleant , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kioskrörelse innefattande handel med kioskvaror, livsmedel samt ombudsverksamhet för spel och lotterier, bolaget skall även bedriva handel med drivmedel och oljor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.