EX Österlen AB

Skåne län

Information

EX Österlen AB är ett bolag som finns i Simrishamn. I EX Österlen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fowelin, Sune Olof Oscar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Fowelin, Lars Olof Victor som är född 1985 och har titeln Suppleant, Hägg, Bengt Åke Reidar som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EX Österlen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EX Österlen AB på telefon 070-9814820.

Bolaget skall bedriva ekonomiska konsultationer. Design, produktion, försäljning och distribution av heminredningsartiklar. Förvaltning av värdepapper. Konsulverksamhet inom varumärkesvård, marknadsföring och försäljning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är EX Österlen AB av bolagstypen Aktiebolag.

EX Österlen AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EX Österlen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och EX Österlen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EX Österlen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

EX Österlen AB har 556569-6654 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.