Cimbria Film AB

Skåne län

Information

556570-2031 är organisationsnummer för företaget Cimbria Film AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cimbria Film AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Cimbria Film AB finns i.

Cimbria Film AB har varit registrerat sedan 1999-05-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cimbria Film AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Cimbria Film AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cimbria Film AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Cimbria Film AB så kan ni göra det på telefon genom 0414-70338 eller genom brev på följande adress:
Hjälmaröd Himlahav 1, 277 32, Kivik

Bolaget skall bedriva produktion av film och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cimbria Film AB och det är Hobert, Jan Rikard som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Endre Hobert, Lena som är född 1955 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,