Österlenlänk AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tradingverksamhet inom områdena bygg, järn och fritid, handel med byggmaterial, järn- och fritidsartiklar samt legoförpackning av biltillbehör och byggmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Österlenlänk AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Österlenlänk AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1999-06-17 så skapades Österlenlänk AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556572-2385 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Österlenlänk AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Österlenlänk AB så går det att nå dem via telefon på 0414-12893 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Österlenlänk AB är Bauhn, Claes Rickard som är född 1953 och har titeln Likvidator, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .