PacTeknik Consulting i Kivik AB

Skåne län

Information

556575-1244 är organisationsnummer för företaget PacTeknik Consulting i Kivik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PacTeknik Consulting i Kivik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som PacTeknik Consulting i Kivik AB finns i.

PacTeknik Consulting i Kivik AB har varit registrerat sedan 1999-09-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PacTeknik Consulting i Kivik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

PacTeknik Consulting i Kivik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PacTeknik Consulting i Kivik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med PacTeknik Consulting i Kivik AB så kan ni göra det på telefon genom 0414-71567 eller genom brev på följande adress:
Hamnplan, 277 30, Kivik

Bolagets verksamhet är förpackningsverksamhet, renovering och tillverkning av teknisk utrustning, ritning och konstruktion av teknisk utrusting, förvaltning av värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PacTeknik Consulting i Kivik AB och det är Ask, Stig Eve Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ask, Eva Valborg som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ask, Jenny Carina Sophie som är född 1976 och har titeln Suppleant, Ask, Linda Ulrika Marie som är född 1973 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,