Russ Nordic Group AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsulting av affärsledning, företagsledning och marknadsföring och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva jordbruk och byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Russ Nordic Group AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Russ Nordic Group AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1999-10-06 så skapades Russ Nordic Group AB och verksamheten är har F-skattsedel Russ Nordic Group AB har haft det sedan 2000-04-12.

Russ Nordic Group AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-04-12

556576-6176 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Russ Nordic Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Russ Nordic Group AB så går det att nå dem via telefon på 08-4021830 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Russ Nordic Group AB är Russ, Arild som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Mrnjavac, Ljubo som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .