Håkansson & Lindsjö Aktiebolag

Skåne län

Information

Håkansson & Lindsjö Aktiebolag är en verksamhet som finns i Simrishamn. I Håkansson & Lindsjö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Bengt Anders Sebastian som är född 1961 och har titeln VD, Bengtsson, Bengt Anders Sebastian som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekvall, Bo Arne Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Inga Britt-Marie som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristoffersson, Hans Olof Ingmar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln RevisorNP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Håkansson & Lindsjö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Håkansson & Lindsjö Aktiebolag på telefon 0414-14090.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena redovisning och ekonomi, uthyrning av maskiner och inventarier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Håkansson & Lindsjö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Håkansson & Lindsjö Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Håkansson & Lindsjö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-27 och Håkansson & Lindsjö Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Håkansson & Lindsjö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Bengt Anders Sebastian -Ekvall, Bo Arne Håkan

Håkansson & Lindsjö Aktiebolag har 556577-9351 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.