R.H. Agro Aktiebolag

Skåne län

Information

R.H. Agro Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som R.H. Agro Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

R.H. Agro Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-01-27.

R.H. Agro Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-01-25. Men sedan 2000-01-27 så har R.H. Agro Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Holmarna, 277 45, Sankt Olof. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på R.H. Agro Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-60231.

Simrishamn arbetar för att verksamheter som R.H. Agro Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för R.H. Agro Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva lantbruk med inriktning på växtodling och uppfödning av nötkreatur och kalkoner samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för R.H. Agro Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till R.H. Agro Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Lars Anders Roland som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Irene Britt-Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för R.H. Agro Aktiebolag är 556582-7853.