Remopack i Ystad AB

Skåne län

Information

Remopack i Ystad AB är ett av många bolag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Remopack i Ystad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Remopack i Ystad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-29.

Remopack i Ystad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-02-15. Men sedan 2000-02-29 så har Remopack i Ystad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Komstad 17, 272 96, Gärsnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Remopack i Ystad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-50240.

Simrishamn arbetar för att bolag som Remopack i Ystad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Remopack i Ystad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva paketerings- och monteringsarbeten inom textil-,trä-,plast-,pappers-,glas-,järn och metallbranschen samt import och export, försäljning av kläder, textilier, accessoarer och inredningsdetaljer. Bolaget ska även inbegripa verksamhet med rehabilitering, rekrytering, revision, redovisning, bokföring, ekonomiska analyser och kursverksamhet.

Firmatecknare för Remopack i Ystad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Remopack i Ystad AB och det är följande personer, Johansson, Ingrid Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Christer Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karin Ingrid Susanna som är född 1981 och har titeln Suppleant, Svensson, Erik Bertil som är född 1921 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant.Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Remopack i Ystad AB är 556584-1201.