KIPRA AB

Skåne län

Information

KIPRA AB är ett bolag som finns i Simrishamn. I KIPRA AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Tage Henry som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Kerstin Birgitta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KIPRA AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå KIPRA AB på telefon 0414-71090.

Bolaget skall bedriva jordbruk, redovisningsbyrå, konsultverksamhet inom ekonomi-, juridik- och administrationsområdena, förmedlingsverksamhet av rörelser och fastigheter, handel med fastigheter och värdepapper, ävensom bedriva handel med konst t och antikviteter, galleri och utställningsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är KIPRA AB av bolagstypen Aktiebolag.

KIPRA AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

KIPRA AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-01 och KIPRA AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KIPRA AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

KIPRA AB har 556589-7062 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.