Tom - Eskil AB (Ica Supermarket)

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Tom - Eskil AB (Ica Supermarket). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Simrishamn här finns det många olika Aktiebolag. Tom - Eskil AB (Ica Supermarket) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Simrishamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Tom - Eskil AB (Ica Supermarket) är momsregistrerat sedan2000-09-01 och har organisationsnummer 556594-0011.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0414-440015 alternativt besöka eller skicka post till Tom - Eskil AB (Ica Supermarket) på följande adress Simrishamnsv. 7, 276 50, Hammenhög.

Tom - Eskil AB (Ica Supermarket) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-08-14.

I Tom - Eskil AB (Ica Supermarket) så sitter följande personer i styrelsen: , Hedin, Karin Britt-Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.