Gärsnäs Konsult AB

Skåne län

Information

Gärsnäs Konsult AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Gärsnäs Konsult AB finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gärsnäs Konsult AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gärsnäs Konsult AB har haft sedan 2000-12-14. Gärsnäs Konsult AB har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gärsnäs Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jägareg. 1, 272 61, Gärsnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2200430.

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gärsnäs Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Gärsnäs Konsult AB har idag 556601-9526 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gärsnäs Konsult AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena ekonomi, redovisning, utbildning samt försäljning av datatillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Gärsnäs Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kristoffersson, Hans Olof Ingmar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristoffersson, Eva Ing-Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .