Tilia World Wide AB

Skåne län

Information

556605-3962 är organisationsnummer för verksamheten Tilia World Wide AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tilia World Wide AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Tilia World Wide AB finns i.

Tilia World Wide AB har varit registrerat sedan 2001-02-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tilia World Wide AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tilia World Wide AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tilia World Wide AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tilia World Wide AB så kan ni göra det på telefon genom 0414-30423 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av vegetabiliska oljor och skärvätskor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tilia World Wide AB och det är Stridsberg, Mats Håkan Kenneth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Stridsberg, Elvy Gertie Anita som är född 1940 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor,