CULTORUM Trädgårdsmedia AB

Skåne län

Information

556606-5313 är organisationsnummer för bolaget CULTORUM Trädgårdsmedia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CULTORUM Trädgårdsmedia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som CULTORUM Trädgårdsmedia AB finns i.

CULTORUM Trädgårdsmedia AB har varit registrerat sedan 2001-03-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för CULTORUM Trädgårdsmedia AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

CULTORUM Trädgårdsmedia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CULTORUM Trädgårdsmedia AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hansson, Björn Ingmar -Hansson, Marie

Vill ni komma i kontakt med CULTORUM Trädgårdsmedia AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8231423 eller genom brev på följande adress:
Drottningtorget 2 B, 211 25, Malmö

Bolagets verksamhet skall vara författarskap, journalistik och fotografering m fl tjänster inom trädgårdsbranschen, handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CULTORUM Trädgårdsmedia AB och det är Hansson, Marie som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Björn Ingmar som är född 1963 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,