Tjörnedala Krog på Baskemölla AB

Skåne län

Information

556608-8471 är organisationsnummer för företaget Tjörnedala Krog på Baskemölla AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tjörnedala Krog på Baskemölla AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Tjörnedala Krog på Baskemölla AB finns i.

Tjörnedala Krog på Baskemölla AB har varit registrerat sedan 2001-03-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tjörnedala Krog på Baskemölla AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tjörnedala Krog på Baskemölla AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tjörnedala Krog på Baskemölla AB är följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Tjörnedala Krog på Baskemölla AB så kan ni göra det på telefon genom 0414-26355 eller genom brev på följande adress:
Albov. 21, 273 50, Brösarp

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tjörnedala Krog på Baskemölla AB och det är Cederberg, Anders Erik Ragnar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Albäck, Anders Arvid som är född 1949 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,