International Baler Service Aktiebolag

Skåne län

Information

International Baler Service Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där International Baler Service Aktiebolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. International Baler Service Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket International Baler Service Aktiebolag har haft sedan 2005-08-01. International Baler Service Aktiebolag har funnits sedan och 2001-10-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till International Baler Service Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fabriksg. 8, 272 36, Simrishamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0414-10800.

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är International Baler Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

International Baler Service Aktiebolag har idag 556610-7164 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Eklund, Laila Gudrun Elisabeth -Eklund, Tom Åke Erland är den som för stunden ansvarar för International Baler Service Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av reservdelar och maskinutrustning samt utföra servicearbeten inom återvinningsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I International Baler Service Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklund, Tom Åke Erland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Laila Gudrun Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .