Rix Blå Reklambyrå AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Rix Blå Reklambyrå AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Simrishamn här finns det många olika Aktiebolag. Rix Blå Reklambyrå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Simrishamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Rix Blå Reklambyrå AB är momsregistrerat sedan2001-10-22 och har organisationsnummer 556615-4059.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0414-50582 alternativt besöka eller skicka post till Rix Blå Reklambyrå AB på följande adress Prästgårdsv. 7, 272 61, Gärsnäs.

Rix Blå Reklambyrå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-10-22.

I Rix Blå Reklambyrå AB så sitter följande personer i styrelsen: Rix, Björn Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Danneman, Jan Erik Fritjof som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reklambyråverksamhet, konsultverksamhet, utbildning och marknadsföring inom reklam samt journalistisk verksamhet och därmed förenlig verksamhet. Produktion och försäljning av mat och dryck, uthyrning av logi samt försäljning av hantverk och produkter för hem och trädgård samt därmed förenlig verksamhet.