Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där företaget finns i jobbar för att företag som Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag ska trivas.

Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24. I Simrishamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, försäljning, service och reparationer inom marin- och maskinområdena ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24.

Idag är Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-30963.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag är Blank, Bo Johnny som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Blank, Ingrid Gudrun som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor.

Skillinge Svets & Mekaniska Aktiebolag har 556619-8155 som sitt organisationsnummer.