Huset Österlen Fastighetsförmedling AB

Skåne län

Information

Huset Österlen Fastighetsförmedling AB är ett av många företag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Huset Österlen Fastighetsförmedling AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Huset Österlen Fastighetsförmedling AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-02-11.

Huset Österlen Fastighetsförmedling AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-12-18. Men sedan 2002-02-11 så har Huset Österlen Fastighetsförmedling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 17, 272 31, Simrishamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Huset Österlen Fastighetsförmedling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-28800.

Simrishamn arbetar för att företag som Huset Österlen Fastighetsförmedling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Huset Österlen Fastighetsförmedling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva fastighetsmäkleri samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Huset Österlen Fastighetsförmedling AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Huset Österlen Fastighetsförmedling AB och det är följande personer, Bertilsson, Kristina Karoline som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Paul Börje Stefan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Huset Österlen Fastighetsförmedling AB är 556620-0829.