B Arvidsen Fisketeknik AB

Skåne län

Information

B Arvidsen Fisketeknik AB är ett av många bolag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som B Arvidsen Fisketeknik AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

B Arvidsen Fisketeknik AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-06-21.

B Arvidsen Fisketeknik AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-05-21. Men sedan 2002-08-05 så har B Arvidsen Fisketeknik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ekeröd 21, 277 45, Sankt Olof. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B Arvidsen Fisketeknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3426357.

Simrishamn arbetar för att bolag som B Arvidsen Fisketeknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för B Arvidsen Fisketeknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fiskeri och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för B Arvidsen Fisketeknik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B Arvidsen Fisketeknik AB och det är följande personer, Arvidsen, Bernhard som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsen, Isabella Bej som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för B Arvidsen Fisketeknik AB är 556627-0244.