Nya Lantfågel på Österlen Aktiebolag

Skåne län

Information

Nya Lantfågel på Österlen Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Nya Lantfågel på Österlen Aktiebolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nya Lantfågel på Österlen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Nya Lantfågel på Österlen Aktiebolag har haft sedan 2004-01-22. Nya Lantfågel på Österlen Aktiebolag har funnits sedan och 2004-01-22 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nya Lantfågel på Österlen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Branteviksv. 9, 272 37, Simrishamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-14680.

Simrishamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nya Lantfågel på Österlen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nya Lantfågel på Österlen Aktiebolag har idag 556631-1022 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Nya Lantfågel på Österlen Aktiebolag

Bolaget skall bedriva hönserirörelse, handel med foder och spannmål samt leasing- och uthyrningsverksamhet gällande maskin- och inventarieutrustning företrädesvis för jordbruk och verkstads- industri.

I Nya Lantfågel på Österlen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thilander, Nils Martin som är född 1970 och har titeln Extern VD, Håkansson, Jan Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Jan Börje som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Finnson Håkansson, Marie B som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.