Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket) är ett av dem. Statusen för Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket) är att Bolaget är aktivt.

Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket) är ett Aktiebolag och skapades 2003-03-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket) ska trivas.

Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-21. I Simrishamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror som medlem i ICA-förbundet, handel med värdepapper, fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04.

Idag är Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-20026.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Jan-Anders Krister.

De som är på något sätt har med Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket) är Nilsson, Jan-Anders Krister som är född 1956 och har titeln VD, Nilsson, Jan-Anders Krister som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ovesson, Kaj Leif Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ovesson, Eva Kristina Agneta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisor, Andersson, Åke Lennart som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Partille Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Klockareboden i Borrby AB (Ica Supermarket) har 556640-4116 som sitt organisationsnummer.