Torbjörn Wistrand AB

Skåne län

Information

Torbjörn Wistrand AB är ett bolag som finns i Simrishamn. I Torbjörn Wistrand AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wistrand, Carin Elisabet som är född 1948 och har titeln VD, Wistrand, Carin Elisabet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wistrand, Bror Tomas Torbjörn som är född 1948 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Torbjörn Wistrand AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Torbjörn Wistrand AB på telefon 0414-24615.

Bolaget skall bedriva managementkonsulting, företagsutveckling, redovisningstjänster, värdepappersförvaltning, fastighetsförvaltning, golfutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Torbjörn Wistrand AB av bolagstypen Aktiebolag.

Torbjörn Wistrand AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Torbjörn Wistrand AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-04-24 och Torbjörn Wistrand AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-04-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torbjörn Wistrand AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Torbjörn Wistrand AB har 556640-7697 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.